Top 10 vidéki étterem

2019.03.05. 10:03

A legjobb éttermek között az egri Macok

A Dining Guide idén már tizenötödik alkalommal készített listát a legjobb magyar éttermekről.

M. H.

Bekerült a legjobb tíz vidéki étterem közé a Macok is Fotó: Berán Dániel

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Az egri Macok Bisztró két kategóriában is a top 10-ben végzett, méghozzá az összesített és a legjobb vidéki éttermek listáján is szerepel a hely. A fődíjat a Széll Tamás és Szulló Szabina által vezetett Stand kapta. Az év éttermi kávélapja díjat a Stand Étterem kapta. Az év koktélbárja elismerést a Boutiq’Bar tulajdonosa, Nagy Zoltán vette át, az legjobb szervizembere Lizsicsár Miklós, a St. Andrea Restaurant étterem-vezetője lett.

Elismerték az egri Macok teljesítményét Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az év cukrászdája díjjal a Mihályi Patisserie-t jutalmazták. A legjobb alternatív vendéglátóhely a Pizza, Kávé, Világbéke lett. Az év borlapja az Arany Kaviáré. A Dining Guide életműdíjat is átadott, melyet Bíró Lajos kapott.

Az év ifjú séftehetsége díjat Farkas Richárd, a Pajta séfje kapta, az év séfje díj tulajdonosa pedig a Borkonyha és a Textúrától Sárközi Ákos lett. Az év legígéretesebb konyhája díjat is ő vette át. Az év innovatív konyhája díj a Tiszavirág étteremé lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában