EGER

2019.03.19. 15:13

Gondos István: „Gyurcsány egy címzetes hazudozó”

Dr. Gondos István, a Heves Megyei Közgyűlés képviselője tartott sajtótájékoztatót kedden.

M. H.

– A magyar embereknek elegük van Gyurcsány Ferenc erőszakos politikájából – kezdte keddi sajtótájékoztatóját dr. Gondos István, a Heves Megyei Közgyűlés (Fidesz-KDNP) képviselője. – Gyurcsányék egyszer már megmutatták, hogyan teszik tönkre az egészségügyet, 600 milliárd forintot vettek el az ágazattól – mondta. Szavai szerint, akkor utcára került több ezer ápoló.

– Mondjuk ki: Gyurcsány Ferenc egy címzetes hazudozó – hangsúlyozta. Mint mondta, a baloldali politikust a pénz, a hatalom érdekli, s ennek eléréséhez sem az erőszaktól, sem egy szélsőséges, antiszemita párttal való összefogástól sem riad vissza.

– Gyurcsány Ferenc most bevándorlók tömegét akarja betelepíteni Soros megrendelésére. A volt miniszterelnök utcai erőszakra buzdít – fejtette ki.

Úgy fogalmazott, az országnak olyan Európa Parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit nézik. Gyurcsány és Mirkóczki Ádám már hivatalosan is szövetségesek, s Brüsszel bevándorláspárti politikáját akarják megvalósítani – zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában