Eger

2019.03.18. 11:04

Ismét Bódi Csaba a Hírlap sajtódíjasa

Koszorúzással, elismerések átadásával ünnepelt szerkesztőségünk.

Sz. Z.

„Osztom a vélekedést, amely szerint a jó sajtó elgondolkodtató, megállásra, töprengésre készteti a rohanó világunk mindennapos robotjába belefáradt olvasót. Ezt pedig teszi úgy, hogy értékeket, pozitív mintákat mutat be. Azaz ne pusztán a hírgyártásról szóljon a munkánk, ne csak a hibákat keressük, ne a cinizmusnak adjunk terepet, sokkal inkább a látóhatár tágítása legyen a cél.”

Egyebek között e gondolatok jegyében köszöntötte a szerkesztőség és a kiadó munkatársait a szépasszony-völgybeli Ostorosbor Bárban tartott sajtónapi ünnepségükön szerda este a Hírlap főszerkesztője. Kühne Gábor a beszédében arra is kitért, hogy a hagyományokhoz híven aznap megkoszorúzták a családtagok jelenlétében az egykori Népújság-főszerkesztő, Gyurkó Géza sírját a Kisasszony temetőben. Ezután babérkoszorút helyeztek el lapunk képviselői a Hittudományi Főiskola falán a Népújság volt vezetői által egykor állíttatott Petőfi-domborműnél.

Kühne Gábor az ünnepi rendezvényen megemlékezett a régebben és időközben elhunyt kollégákról. Szólt az elmúlt egyéves időszak eredményeiről is, megköszönve az újságíró, fotós és szerkesztő kollégák munkáját. Végül idei feladatok sikeres elvégzésére buzdított.

Ezt követően átadta az ez évi sajtódíjat Bódi Csaba sportrovatvezetőnek, aki a munkatársak szavazatai alapján egymás után már másodszor érdemelte ki az elismerést. A kiadóban végzett kiemelkedő munkájáért pedig Sűrűné Szívós Ágnes vehetett át jutalmat Fodor Beáta megyei üzletszervezési vezetőtől. Az esemény jó hangulatú vacsorával zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában