Vasúti közlekedés

2019.03.11. 11:30

Kedvezően változik a pótlóbuszok menetrendje a hatvani vonalon

Március 18-tól kedvezően változik a hatvani vonalon közlekedő pótlóbuszok menetrendje és menetideje.

Heol

A Budapest–Hatvan vasútvonal pályarekonstrukciójának jelenlegi fázisában, várhatóan decemberig szünetel a vonatforgalom Pécel és Aszód között, emiatt jelentős menetrendi változások léptek életbe február 4-től. Azóta az InterCity vonatok helyett a Keleti pályaudvar és Hatvan között pótlóbuszok járnak, a többi vonat helyett is – eltérő szakaszokon – buszok viszik az utasokat – írja a mávcsoport.hu.

A Keleti pályaudvarról induló és Hatvanig közlekedő InterCity pótlóbuszok menetideje 70-ről 60 percre, míg a Hatvanból a Keleti pályaudvarra indulók menetideje 75-ről 65 percre csökken. A módosítások csak a Keleti pályaudvari indulási és érkezési időadatokat érintik, Hatvanból, illetve Hatvanba az eddigi időpontokban indulnak és érkeznek a pótlóbuszok.

Reggeli változások:

A Hatvan–Pécel viszonylatú gyors pótlóbuszok – a 4:52-kor, 5:18-kor, 6:10-kor és 7:20-kor induló járatok kivételével – Isaszeg bejárati út autóbusz-megállóhelyen is megállnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában