adomány

2019.03.21. 18:16

Kétmillió forint értékben kapott eszközöket az egri sürgősségi osztály

Motiválja a kórház dolgozóit az adomány.

Süli K.

Immár 15. alkalommal szervezték meg az akciót Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Páratlan sikerrel zárult a Round Table Hungary 3-as, egri asztalának decemberi jótékonysági akciója, amelynek köszönhetően a szervezet három készüléket vásárolt a Markhot Ferenc Kórház sürgősségi osztálya számára. A kétmillió forint összértékű adományt csütörtökön adták át ünnepélyes keretek között az intézmény vezetőségének.

Nagy Adrián, a Round Table Hungary 3-as, egri asztalának idei elnöke elmondta, nagy öröm, hogy már tizenötödik alkalommal szervezhették meg akciójukat, amelynek bevételéből ezúttal egy hordozható ultrahang- és EKG készüléket, valamint egy vérnyomásmérőt vásároltak kórház számára.

Jada Suhail, a sürgősségi betegellátó osztály osztályvezető főorvosa kiemelte, a kezdetektől az a célja, hogy az osztály jobban működjön, és fejlődhessen, nagy motiváció neki és kollégáinak, hogy az ő osztályukat találták érdemesnek az új eszközökre.

Immár 15. alkalommal szervezték meg az akciót Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az eseményen öt emlékplakettet is átadtak azon üzletek képviselői számára, amelyek idén vállalták, hogy csatlakoznak a jótékonysági macik értékesítéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában