ep-választások

2019.04.29. 19:38

A választások tétjéről tartottak lakossági fórumot Egerben

Az emberek írásos formában tehették fel kérdéseiket, vagy mondhatták el véleményüket.

Sz. K.

A május 26-i Európa parlamenti-választások tétjéről tartott lakossági fórumot Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője hétfőn este az Egri Polgárok Házában, ahol az emberek írásos formában tehették fel kérdéseiket, vagy mondhatták el véleményüket.

– Lényeges döntések előtt országjárásra indulunk, így van ez most is. Nagyon fontos döntés előtt áll Európa és így Magyarország is május 26-án, amikor jövőt választunk magunknak. Mindenki elmondhatja ezeken a fórumokon a véleményét, és természetesen a kormánypártok – Fidesz és a KDNP – álláspontját is szeretnénk minél több emberhez eljuttatni – mondta Kocsis Máté.

Hozzátette, világos, hogy a mostani brüsszeli elit nem megállítani, megfékezni akarja a bevándorlást, hanem meg akarja szervezni azt.

– Azt gondoljuk, hogy az európai polgárok előtt álló vita mindenkit érint, hiszen visszafordíthatatlan folyamatokról beszélünk. Szeretnénk, ha a polgárok elmondanák az álláspontjukat, nemcsak a fórumokon, hanem a választáson is – jelentette ki.

Nyitrai Zsolt úgy fogalmazott, több mint 220 választási fórumot tartanak majd országszerte. Ezeken beszélnek majd a választás tétjéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában