összefogás

2019.04.01. 20:09

Jótékonysági koncerttel segítettek a Biró családon Egerben

Sokan adakoznak, hogy újjáépíthessék otthonukat.

Süli K.

Több mint húsz művész lépett fel vasárnap a Gárdonyi Géza Színházban, a szarvaskői Biró család megsegítésére szervezett jótékonysági koncerten. A háromgyermekes család otthona február elején égett le, mindenük odaveszett. Az ő javukra szervezték meg a hétvégi programot.

– Körülbelül háromszázan vettek részt az esten, tele volt a színház. Azt még nem tudjuk, mekkora összeget sikerült pontosan gyűjteni, de előzetes becsléseink szerint több mint egymillió forintot. Sokan vettek támogatójegyet, cégek is adakoztak, és még a helyszínen is lehetett bort és műalkotásokat vásárolni, amelyek után a bevétel szintén a családhoz került – mondta el portálunknak a koncert főszervezője Kovácsné Tesléry Beáta.

Az est egyik védnöke Szabóné Balla Marianna szarvaskői polgármester volt, aki hangsúlyozta, óriási összefogást tapasztal, a mai napig rengetegen segítenek a családon. Folyamatosan telefonálnak a felajánlók a hivatalba, ami nagy öröm, hiszen a Biró család újra szeretné építeni az otthonát, minden segítségre szükségük van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában