ünnepség

2019.05.09. 13:31

Átadták a megújult domoszlói piacteret – Videóval

Bérelhető üzlethelyiségek is kerültek az épületbe.

H. É.

Az esős átadó ünnepségen a Margaréta Óvoda gyermekei hozták el a piaci hangulatot

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

– Tudás, szerencse és támogatás is kell a sikeres pályázatokhoz – mondta Paulenka Richárd. A település polgármestere a megújult piactér átadóján emlékeztetett arra is, a községbe mintegy 500 millió forintnyi uniós és hazai támogatás érkezett az elmúlt időszakban.

Az esős átadó ünnepségen a Margaréta Óvoda gyermekei hozták el a piaci hangulatot
Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

– Mintegy hetven millió forintból épült meg a piac új épülete, amelynek üzleteit az önkormányzat adja majd bérbe. Itt kaptak helyet a nyilvános mosdók is, amelyből az egyik akadálymentesített. Bővítettük a régi piacunk területét és kinézetben, kényelemben is igyekeztünk a helyiek és az ideérkezők igényeit szem előtt tartani – fogalmazott.

[video width="640" height="368" mp4="https://www.heol.hu/wp-content/uploads/2019/05/video15573926121.mp4"][/video]

Az ünnepségen a térség országgyűlési képviselője örömét fejezte ki, hogy a kistelepüléseken folyamatosak a beruházások. Horváth László szerint a fejlesztések a gyermekek jövőjéről szólnak. Megerősítette, hogy még az idén elkészül a Domoszló és Markaz közti igen kátyús útszakasz felújítása. Az átadón az óvodások adtak műsort, majd Varga Bertalan, helyi plébános szentelte meg az új épületet.

A térség országgyűlési képviselője és a polgármester vágja át a szalagot
Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában