európai parlamenti választások

2019.05.19. 16:47

Gyermekeink, unokáink jövője a tét

A választás örökre ­meghatározhatja a kontinens egész jövőjét.

T. O.

Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselője csütörtökön Szabó Zsolt országgyűlési képviselő kíséretében az Albert Schweitzer kórházba látogatott, ahol dr. Stankovics Éva főigazgató tájékoztatta őket a nemrég véget ért, A születés hete című rendezvénysorozatról, majd meglátogatták a szülészeti-nőgyógyászati osztályt. Ezt követően a politikusok Lőrinciben, a közösségi házban tartottak fórumot.

– A közelgő európai parlamenti választásnak minden eddiginél nagyobb a tétje: gyermekeink, unokáink jövőjéről van szó, ezért minél többen járuljunk az urnákhoz! – mondta Szabó Zsolt, s gondolataihoz Deutsch Tamás is csatlakozott. Szerinte a május 26-i választás sorskérdés kontinensünk számára.

– Hosszú évtizedekre, vagy akár örökre meghatározhatja Európa jövőjét – fogalmazott Deutsch Tamás. Úgy vélte, a legfőbb kérdés, hogy olyan többséget választanak-e az állampolgárok, amely az emberek túlnyomó hányadának az akaratát figyelembe veszi, vagy olyan, szavai szerint ostoba ideológiák mentén szerveződőket, akik a bevándorlást pártolják.

– Az Európai Unió egyik legnagyobb hibája, hogy a döntéshozók nem figyelnek az állampolgárok többségének véleményére. Amikor fel kellene sorakozniuk egy fontos ügy mentén, önös megfontolások szerint cselekszenek. A Fidesz–KDNP a jövőben is a nemzetállami érdekeket, hazánk jövőjét helyezi előtérbe – jelentette ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában