Állítson jelöltet!

2019.05.22. 12:22

Ki legyen az egri Felsőváros Csillaga 2019-ben?

Hatodik alkalommal adják át a Felsőváros Csillaga Közösségi Díjat idén.

Heol

Az elismerést minden évben olyan személy veheti át, aki civil, közösségi vagy művészi munkája révén példaként állhat az egri városrészben élők előtt. Ezúttal is három személy közül választják meg a felsővárosiak a díjazottat, ám idén már a jelöltállítás során is kikérik a városrészben élők véleményét.

Az ajánlás két formában adható le május 25-ig: az EKMK Lakossági Információs és Szolgáltató Irodában (LISZI, 3300 Eger, Kallómalom u.88.) személyesen, illetve a LISZI Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/liszieger/ . A jelölésnek tartalmaznia kell a javasolt személy nevét és egy rövid indoklást.

A beérkező javaslatokból a legtöbb ajánlást kapott három személy lesz idén a Felsőváros Csillaga Közösségi Díj jelöltje.

Ugyancsak újdonság, hogy ebben az évben már az e kezdeményezésről elnevezett, 2022. márciusáig tartó Felsőváros Csillagai – Közösen a közösségért projektnek köszönhetően minden eddiginél színesebb, gazdagabb programmal várják a

felsővárosiakat, érdeklődőket a díjátadón, június 22-én a Felsőváros Ünnepén, a Nemzedékek terén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában