eger

2019.06.19. 14:30

A felsővárosiak ünnepelnek szombaton

A projektet két helyi intézmény tölti meg tartalommal.

Sz. K.

A Felsőváros Csillagai projekt keretében a városrészben tervezett nyári programokról tartottak sajtótájékoztatót szerdán a Nemzedékek terén. Habis László polgármester kijelentette, ez a megyeszékhely legjelentősebb lakónegyede, itt lakik minden ötödik egri polgár. Hangsúlyozta, a Felsőváros Csillagai projekt 2022 első felében zárul.

– Itt helyi társadalmi összefogást, együtt gondolkodást építünk. Megkérdeztük a felsővárosiakat, több száz ember véleményét figyelembe véve alakítottuk ki a program tartalmát. Szombaton lesz az ünnepük, amikor kiderül, ki kapja a Felsőváros Csillaga elismerő címet. Előzetesen felmérést végeztünk, hogy az itt élők kiket jelölnek a díjra, s az ő voksaik eredményeként kaphatja meg valaki az elismerést – mondta a polgármester.

Martonné Adler Ildikó alpolgármester közölte, a projektet két helyi intézmény tölti meg tartalommal, az eseményeket a lakosság kívánságának megfelelően tervezték. Ez azt a célt szolgálja, hogy a felsővárosiak kisebb-nagyobb közösségeket alakítsanak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában