Oktatás

2019.06.28. 14:28

A gyöngyösi diplomaátadó ünnepségen több hallgató is kapott kitüntetést

Tizennégy külföldi hallgató is diplomázott.

H. É.

Népszerű a külföldi hallgatók körében az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa, jelenleg is több mint száz diák tanul a mátraaljai intézményben. A pénteki díszünnepélyen közel százhúsz, alap- és mesterszakon, valamint felsőoktatási szakképzésen végzett hallgató közül tizennégy külföldi is átvehette diplomáját, oklevelét.

 

A Szenátus döntése alapján a tudományterületükön végzett tevékenységükért a mezőgazdasági mérnök alapszakos Nagy Dávid és a kereskedelem és marketinges Hortolányi Árpád László is Hallgató a Tudományért elismerésben részesült. Fischer Ádám a Hallgató a Hallgatóért díjat kapta meg. Harmadik alkalommal díjazták azon munkatársakat, akik kiemelkedően segítik a diákok és a Hallgatói Önkormányzat mindennapjait, idén Nagy Réka, PR és kommunikációs ügyintéző vehette át a díjat. A hagyományok szerint az eseményen Hiesz György, a város polgármestere átvette a város kulcsát a végzős hallgatótól, akik az iskola zászlaját az alsóbb évfolyamosoknak adták át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában