eger

2019.06.23. 15:32

Siska-Gacsály Ildikó Felsőváros Csillaga

Számos, érdekes programot kínált a városrész ünnepe.

Sz. K.

A díjazott (középen) ülteti a díszfát többek közt a polgármester társaságában Fotó: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

A Felsőváros Ünnepe keretében átadták az idei Felsőváros Csillaga Közösségi Díjat szombaton a Nemzedékek terén. Habis László polgármester az eseményen elmondta, a Felsőváros a megyeszékhely legjelentősebb lakónegyede, hiszen minden ötödik egri itt lakik, s éli mindennapjait. A város intézményrendszerének jelentős elemei, szolgáltatási pontjai találhatók ezen a helyen, egyre teljesebb a városrészben a civil erő. Martonné Adler Ildikó alpolgármester kijelentette, a Felsőváros Eger talán legdinamikusabban fejlődő része a belvároson kívül.

A díjazott (középen) ülteti a díszfát többek közt a polgármester társaságában Fotó: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Ezután átadták a Felsőváros Csillaga Közösségi Díjat, amelyet ezúttal Siska-Gacsály Ildikó közösségszervező vehetett át. Rajta kívül oklevelet kapott a másik két jelölt, Oldalné Bakó Éva pedagógus és dr. Román Sándor háziorvos is.

Az ünnepen fellépett az Egri Fertálymesteri Kórus, és színes programokkal várták az érdeklődőket. Egyebek között volt kutyás bemutató, vércukorszint-mérés, buborékfoci, lézerharc. Az estét Malek Andrea Soulistic és a Jazztelen koncert zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában