Felújítás

2019.07.08. 15:31

Céges segítséggel megújult a gyöngyösi tanterem

A Procter and Gamble várja a végzős diákokat a gyöngyösi gyárába.

H. É.

Szeptembertől már felújított szaktanterem várja a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium tanulóit, ugyanis a Procter and Gamble (P&G) támogatásával két hónap alatt korszerűsítik a fűtést, a világítást, megújul a padlóburkolat, kifestik a falakat, az új bútorok és a tanításhoz szükséges eszközök beszerzését is finanszírozza a cég – tájékoztatta portálunkat Krubl Yvette.

A Procter and Gamble közép-európai kommunikációs menedzsere hozzátette, nem titkolt céljuk, hogy a támogatásokkal a diákok körében is népszerűsítsék a céget, és a végzősök a régió első számú munkaadójaként tekintsenek a vállalatra.

A felújítás első napján több önkéntes P&G-dolgozó segédkezett a rekonstrukciós munkában Fotó: Procter & Gamble

– Az együttműködés keretében már jó néhány közös projekt, program valósult meg, amelyet cégünk támogatott. Idén nem mindennapi élményben részesülhettek az oktatási intézmény tanulói, a P&G segítségével 15 diák és két tanár vett részt németországi tanulmányúton, ahol a cég két gyáregységét látogatták meg. Az iskola rendkívül hasznosnak tartja az üzemlátogatásokat a fiatalok számára, hiszen így élményeket, tapasztalatokat gyűjthetnek és beleláthatnak egy nagyvállalat ipari egységeinek az életébe. A társaságunk létrehozta a P&G-díjat is a középiskolában, a tanévzárón adtuk át a legjobb tanulmányi eredményt elért végzős diáknak – közölte Krubl Yvette, hozzátéve, a gyöngyösi gyár megnyitása óta rendkívül jó a kapcsolat a cég és az iskola között. Számos kiválóan végzett diák dolgozik már munkavállalóként a vállalatnál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában