tábor

2019.07.09. 15:12

Szórakoztak, hasznos információkkal gazdagodtak a diabéteszes fiatalok

Hatodszor szervezett a napokban tábort diabéteszes fiataloknak a Cukorbetegek Egri Egyesülete.

Süli K.

A programot közös kirándulások is színesítették. Beküldött fotó

A programon a gyermekekkel együtt szüleik is részt vehettek, hogy együtt tanuljanak a megjelent szakemberektől és a több évtizedes cukorbetegmúlttal rendelkező egyesületi vezetőktől – mondta el lapunknak Jakabné Jakab Katalin. A szervezet vezetője hozzátette, huszonegy fiatal és a szüleik táboroztak együtt, az események között szerepelt egri városnézés, amely során dr. Ternyák Csaba érsekkel is találkoztak, de kirándultak Egerszalókra, Lillafüredre, Szilvásváradra és Szomolyára is. Esténként pedig közös tánc, ének, játék, tűzugrás, bowling és csocsóverseny színesítette a napjaikat.

A programot közös kirándulások is színesítették. Beküldött fotó

A tábor alatt neves szakemberek adtak felvilágosítást, tanácsokat a diabétesszel összefüggésben a résztvevőknek, többek között dr. Czeglédi Mariann gyermekorvos, diabetológus, dr. Domboróczki Zsolt belgyógyász, diabetológus főorvos, Szerencsiné Soós Andrea diabétesz-szakápoló, Szerencsi Laura gyógytornász és az egyesület vezetői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában