családtámogatás

2019.08.25. 15:10

Nagycsaládos napon tájékozódhattak az akciótervről az érdeklődők Egerben

A családtámogatási rendszer lehetőségeiről és a megyei akciótervről tájékozódhattak az érdeklődők szombaton az egri nagycsaládos napon. Már több mint húszezren igényeltek valamelyik segítséget.

Sz. K.

Egri Nagycsaládos Nap címmel tájékoztató fórumot rendezett a Nagycsaládosok Egri Egyesülete szombaton a városháza üvegtermében. Az esemény kezdetén az egyesület képviselője átadta a szarvaskői Bíró családnak összegyűjtött adományt a nemrég leégett házuk felújításának támogatására.

A rendezvény legfőbb célja a tájékozódás, az ismeretek bővítése volt. Rázsi Botond, az egyesület elnöke elmondta, mindent igyekeztek felmutatni, ami a nagycsaládosokat érintheti. A megjelentek tájékoztatókat hallhattak a családvédelmi akciótervről, ennek a megyei, illetve városi részleteiről, továbbá arról, hogy milyen pályázatok nyújthatnak segítséget, ezentúl az egri Család és Karrier Pont is bemutatkozott. Amíg a szülők az előadásokon vettek részt, addig a gyermekek kézműves foglalkozásokon kapcsolódhattak ki.

Cikkünk folytatását a Heves Megyei Hírlap augusztus 26-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában