eger

2019.08.30. 16:38

Összeállt a választási bizottság Heves megyében

A közgyűlés nyolc nyilvános ülésen tárgyalt napirendje közül csak a sürgősséggel tárgyalt ügyben nem volt egyhangú a szavazás.

S. S.

Fotó: Márkus Attila/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Márkus Attila M-A

Eger Soron kívüli ülést tartott pénteken a Heves Megyei Közgyűlés, hogy a szombaton lejáró törvényi határidő előtt megválaszthassa a Heves Megyei Területi Választási Bizottság tagjait és póttagját. A grémium ez alkalommal megtárgyalta azokat a napirendeket is, amelyek a szeptemberi ülésen váltak volna esedékessé, illetve sürgősséggel napirendre véve a Heves Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezetői tisztségét megbízási szerződéssel végezhetővé alakították. Utóbbira azért volt szükség, mert Dudás Tamás cégvezető korábban bejelentette: az önkormányzati választásokon polgármester-jelöltként indul Recsken.

Fotó: Márkus Attila/Heves Megyei Hírlap

A közgyűlés nyolc nyilvános ülésen tárgyalt napirendje közül csak a sürgősséggel tárgyalt ügyben nem volt egyhangú a szavazás. E témában egy tartózkodó és két nem voks is érkezett. A választási bizottságba Révész Tamás, egri pedagógust, dr. Nagy Norbert egri, dr. Magyar Ottó gyöngyösi ügyvédeket tagként, dr. Pető Balázs ügyvédet póttagként választotta meg a grémium egyhangúan.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában