Játékra fel!

2019.08.22. 17:30

Tudod, hogy mikor mi volt a divat Egerben? Teszteld stílusérzéked és helyismereted!

A Tündérszépek versenyünkre hangolódva egy újabb érdekességet hoztunk olvasóinknak, ezúttal kvíz formájában.

Heol

Forrás: Fortepan/Adományozó: Inkey Tibor

Javában tart a jelentkezés a a Tündérszépek versenyünkre. Legutóbb egy híres francia divattervező, Yves Saint Laurent jelmondatának hódolva – „A divat változik, a stílus örök.” – egy videót készítettünk olvasóinknak az elmúlt 100 év divatjáról. Ezúttal is készültünk egy kis különlegességgel, mégpedig egy kvízzel, amiben bemutatjuk az elmúlt évtizedek öltözködési stílusait Egerben. Játékra fel!

 

A Tündérszépek második szériájára továbbra is várjuk a lányok jelentkezését Heves megyéből. A meglévő jelentkezések közül a szerkesztőségi szakmai zsűri három lányt már ki is választott, akiket biztosan behívunk fotózásra. Az országos szépségversenyre 16-29 éves hölgyek jelentkezését várjuk. Újdonság, hogy ezúttal saját portfólióval is lehet jelentkezni. A megyei fordulóba 30 lány juthat majd be. A legszebbek felkészítőtáborban és showműsorral egybekötött döntőn vesznek majd részt.

Jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában