sajtótájékoztató

2019.08.07. 20:10

Új lendület ígérete Gyöngyösnek

A Városom, szeretlek Egyesület sajtótájékoztatón mutatta be szerdán gyöngyösi polgármesterjelöltjét, Klausmann Viktort.

HMH

Klausmann Viktor a sajtótájékoztató közben Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lenart Marton

Az egyesület elnöke, Szókovács Péter elmondta: egy évvel ezelőtt, baráti beszélgetések során fogalmazódott meg bennük, Gyöngyös többet érdemel, mint hogy egy helyben álljon. A gondolatot tettek követték. Közel egy hónapja létrehozták a Városom, szeretlek Egyesületet, melynek elnöke úgy fogalmazott, Klausmann Viktort állítják Gyöngyös polgármesterjelöltjének, akinek munkáját és terveit mindenben támogatja csapatuk szakértői gárdája. Szólt arról is, hogy létrehozták a gyongyosszeretlek.hu oldalt, ahol bárki jelezheti a város fejlődésével kapcsolatos ötleteit.

Klausmann Viktor a sajtótájékoztató közben Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Szókovács hangsúlyozta, Gyöngyösnek új polgármesterre, új képviselőkre és új lendületre van szüksége. Klausmann Viktor úgy fogalmazott: Gyöngyös egy szerethető város, mely előtt megannyi lehetőség áll. Az egyesület 17 fős csapata a szakértőkkel azon munkálkodik majd, hogy a város gyarapodását szolgáló programtervet alkosson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában