beruházás

2019.09.24. 17:44

250 millió forintból újult meg az egri Bornemissza

Információs pontot adtak át az Egri Szakképzési Centrum (SZC) központi épületében, majd az Egri SZC Bornemissza Gergely Szakgimnázium kollégium épületének energetikai korszerűsítését jelentették be kedden az intézményben.

Sz. K.

Fábri Eufrozina, az Egri SZC kancellárja elmondta, az Egri SZC Gyakornoki program – támogató szolgáltatások nevű projekt keretében létrehozott egy Ifjúsági Garancia Rendszer információs pontot, mely az elhelyezkedni kívánó pályakezdő fiataloknak, valamint a képzést kereső fiatalok és felnőttek számára biztosít lehetőséget a tájékozódásra.

A gimnázium energetikai korszerűsítéséről úgy szólt, a felújítás homlokzati szigetelést, nyílászárók cseréjét, tetőszigetelési építési munkákat tartalmazott. Cél, a szakképzés vonzóbbá tételén túl egy gazdaságosabb működtetés megvalósítása. Habis László polgármester úgy fogalmazott, időszerű volt a fejlesztés, mely közel 250 millió forintból valósult meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában