Sajtótájékoztató

2019.09.25. 16:04

Dr. Gondos István: összeállt a bevándorláspárti ellenzék

– Heves megye Komárom-Esztergom megye mellett a másik térség, ahol összeálltak a bevándorláspárti ellenzék pártjai, hogy közös listán induljanak a megye vezetéséért és irányításáért – mondta dr. Gondos István a Heves megyei közgyűlés FIDESZ-KDNP-s képviselője a megyeháza udvarán tartott keddi sajtótájékoztatóján.

M. H.

Hozzátette, nem meglepő az, hogy mindkét megyében Gyurcsány Ferenc embere vezeti a listát. Szavai szerint a jobbikos elnökjelöltjük csak egy báb. Dr. Gondos István kifejtette véleményét Hegedűs János Józsefről is, az ellenzéki tömörülés – DK, MSZP, Jobbik, Momentum, Mindenki Magyarországa – listavezetőjéről.

– 2006-ban csőd közeli állapotba vitte Egerbaktát polgármesterként azzal, hogy 160 millió forintos tartozást halmozott fel. Utódjára kikapcsolt áramú középületeket valamint adósságot hagyott, ugyanis egy teljes évi költségvetés tűnt el, mindeközben luxusnyaralásokon vett részt – tette hozzá. A képviselő szerint nem szabad Heves megye sorsát a Gyurcsány Ferencre és embereire bízni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában