eger

2019.09.06. 14:45

Gondos István: Mirkóczki valljon színt a terveiről

Mirkóczki Ádám és Gyurcsány Ferenc a bevándorlóknak adná az egri laktanyát – mondta pénteki egri sajtótájékoztatóján Gondos István.

Süli K.

A megyei közgyűlés képviselője kifejtette, közismert, hogy Gyurcsányék lebontanák a határkerítést, beengednék a migránsokat. Mint mondta, egy hete két kérdést tett föl Mirkóczkinak. Az egyik, hogy elhatárolódik-e Gyurcsány Ferenctől és politikájától, a másik, hogy elhatárolódik-e Dobrev Klára kijelentésétől, miszerint hazánknak nincs szüksége uniós forrásokra a határvédelem megerősítésére. Egyik kérdésére sem kapott választ, ez pedig az ő olvasatában azt jelenti, hogy a válasz mindkét esetben nem.

Orosz Ibolya, önkormányzati képviselő arról szólt, a bevándorláspárti országokban az a módszer, hogy üresen álló épületekben kialakított szociális bérlakásokba költöztetik a bevándorlókat. Hozzátette, Mirkóczki tervei között szerepel, hogy szociális bérlakásokat alakítana ki az egri laktanyában, innen pedig már egyenes az út az illegális bevándorlók beköltöztetésére. Felszólította Mirkóczkit, hogy határolódjon el Gyurcsány Ferenctől, és valljon színt, mi az igazság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában