eger

2019.09.11. 16:16

Gondos István újabb két kérdést intézett Mirkóczkihoz

A megyei képviselő szerint az ellenzék migránsokat telepítene Egerbe.

M. H.

Orosz Ibolya és Gondos István szerint Mirkóczki Ádám migránsokat telepítene a laktanyába Fotó: Nemes Róbert/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Nemes Robert

– Mirkóczki Ádám az egri laktanyába migránsokat telepítene, ezzel szemben a Fidesz-KDNP fenntartja a kerítést, s ha kell, meg is erősíti, és mindenáron megakadályozza a betelepítési kvótát – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Gondos István. A megyei közgyűlés képviselője hozzátette, hogy múlt héten két kérdést intézett Mirkóczki Ádámhoz, de egyik kérdésére sem kapott választ.

Orosz Ibolya és Gondos István szerint Mirkóczki Ádám migránsokat telepítene a laktanyába Fotó: Nemes Róbert/Heves Megyei Hírlap

– A héten lehullott a lepel, hiszen Mirkóczki Ádám látogatást tett Botka Lászlónál, Szeged polgármesterénél, aki köztudottan lebontaná a kerítést. Ezzel a lépésével elárulta magát. Most újabb két kérdéssel fordulok hozzá. Árulja el, mit keresett Botka Lászlónál, valamint végre valljon színt, mik a szándékai az egri laktanyával – részletezte.

Orosz Ibolya, önkormányzati képviselő szavai szerint a Hajdúhegyen élő emberek, ahol ő a körzet képviselője, nem szeretnék, ha az egri laktanyába illegális bevándorlókat telepítenének. Mint mondta, a városi és a megyei rendőrség a laktanyába költözhet, véglegesen, vagy míg azokat felújítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában