Beruházás

2019.09.02. 17:24

Gyönyörű lett az új Szivárvány Óvoda

Birtokba vették a gyermekek hétfőn a Szivárvány Óvoda új épületét a Kertész utcában. A gyönyörű, korszerű intézményben az óvodai csoportok mellett az egri Belvárosi Óvodák Igazgatóságának is jutott hely.

Süli K.

Fotó: Daniel Beran

Habis László polgármester (Fidesz-KDNP) az intézmény használatba vételét beharangozó sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a beruházás remek példája annak, hogy amikor jó célokat fogalmazunk meg, akkor a szorgalom, az áldozatkészség és a szeretet meghozza gyümölcsét. A városvezető hozzátette, rengeteg ember áldozatos munkájának köszönhető, hogy megvalósulhatott a beruházás, egy színes, természetközeli, vidám óvoda jött létre.

Hétfőn az új óvodában kezdték a nevelési évet a gyermekek Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap/Heves Megyei Hírlap

Felföldiné Szabados Ágnes vezető óvónő elmondta, a szülők és a gyermekek arcáról sugárzó öröm, amikor hétfőn először jöttek a kész intézménybe, mindent megért. Szavai szerint, nem csak a gyermeknek lesz kényelmesebb az új óvoda, hanem az ott dolgozóknak is, ugyanis számos olyan új helyiséget tudtak számukra kialakítani, ami a korábbi helyen nem volt, például irodákat és tárgyalót is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában