választás

2019.09.16. 16:53

Hatos körzet: a Fidesz-KDNP jelöltje Juhász Ádám

Bemutatkozott a város hatos számú választókerületének Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő-jelöltje Juhász Ádám.

M. H.

2019.09.16. Habis László - Juhász Ádámi képviselőjelölt közös sajtótájékoztató - Várfalsétány Eger - HMH -Nemes Róbert - NR

Fotó: Nemes Robert

A Habis Lászlóval tartott közös sajtótájékoztatón a polgármester elmondta, a számos kormányzati segítségének köszönhetően a városrész az utóbbi időben rohamosan fejlődött. – Megújult a várfalsétány, a Török-kert, a kazamatarendszer, a Szép-bástya, de megoldódott a Tetemvár utca és a Vécsey-völgy csapadék-vízelvezetése is. A belvárosban új formát kapott az Almagyar és a Kossuth utca, de a tömbbelsők, a játszóterek s az Eszterházy-tér felújítását is itt lehet megemlíteni – részletezte Habis László. Juhász Ádám szavai szerint még tele van tervekkel, ám először elődje, Csákvári Antal munkáját köszönte meg.

Habis László Juhász Ádámot ajánlja a hatos választókörzet képviselőjének Fotó: Nemes Róbert

– Sok beruházás valósult meg eddig, de ezt a munkát folytatnunk kell. Ha bizalmat szavaznak nekem az itt élő egriek, akkor elkezdődhet az Egert elkerülő út megtervezése, valamint a munkálatok megkezdése is. Szőlész-borászként pedig képviselni szeretném az egri borvidék ügyét – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában