Eredményhirdetés

2019.09.09. 14:07

Lenyűgöző természet: íme a megye 7 csodája olvasóink szerint

Lezárult a Heves Megyei Hírlap és a Heol.hu közös játéka, melyben a megye 7 legszebb természeti csodáját kerestük. Olvasóink szavazata alapján most lerántjuk a leplet Heves legtöbb szavazatot kapott csodáiról.

Heol

Fátyol-vízesés

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Az emberi kéz alkotta népszerű helyek listája folyamatosan változik, míg a természet időtlen szépségeit a földlakók mindig is csodálták. Az érintetlen helyek száma az emberi tevékenységgel folyamatosan csökken, igaz a természet kincseit ma már talán jobban őrizzük, így lehetővé válik, hogy unokáink is gyönyörködhessenek a természet szépségeiben.

Azt hinné az ember, ha csodás képződményeket, mesebeli tájakat, és elképesztő látványosságokat akar látni, messzire kell indulnia, pedig megyénk is számtalan lenyűgöző geológiai jelenséggel, izgalmas vidékkel és elragadó természet alkotta nevezetességekkel büszkélkedhet.

A Megye 7 csodája játékunkban olvasóinkat arra buzdítottuk, hogy segítsenek megtalálni megyénk legszebb természeti képződményeit. A játékban először csodákat lehetett jelölni, majd a legtöbb szavazatot kapó csodára voksolhattak az értékelők.

Jelölni és szavazni a Heves Megyei Hírlapban és a heol.hu-n lehetett, a végeredmények a két fórumon leadott szavazatok összesítéséből születettek meg. A játékban résztvevők között értékes ajándékokat sorsoltunk ki. Az online szavazók között (13 megyei szinten összesítve) kisorsoltunk egy darab 200 000 forint értékű vásárlási utalványt, melyet Molnár Melinda szekszárdi olvasó nyert.

A print szavazók között a megyénkben kisorsoltunk egy darab két személyre szóló wellness pihenést a Hotel Caramellbe, melyet Gulyás Lajos füzesabonyi olvasónk nyert.

A hét csodát egy-egy emléktáblával fogjuk díjazni.

Köszönjük olvasóinknak, ha bekapcsolódtak vagy figyelemmel kísérték játékunkat. Kérjük óvják Önök is természeti csodáinkat, hogy megmaradjanak féltve őrzött kincseink a jövő nemzedékének is. Az olvasók által kiválasztott megyei csodákat érdemes akár minden évben meglátogatni, hisz különlegesek és gyönyörűek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában