eredmények

2019.09.05. 17:05

Számos munkát elvégzett nyáron az EKVI

Bodnár Gábor, az Egri Közszolgáltatások Városi Intézménye (EKVI) igazgatója s Habis László polgármester sajtótájékoztatón mutatta be az EKVI által végzett nyári munkák eredményét.

M. H.

Bodnár Gábor elmondta, teljes egészében felújították a Tourinform Irodát, a város iskolai fogorvosi rendelőit, működtetik s folyamatosan fejlesztik az Imókő tábort.

– Emellett teljes körű óvoda felújítást végeztünk a Kertész út 38. szám alatti óvodában, továbbá intézményi homlokzatokat, konyhákat korszerűsítettünk – részletezte. Habis László kiemelte, az EKVI-nek kulcsszerepe van a költségvetés betartásában, a fegyelmezett s stabil intézményi gazdálkodásban, legyen szó nevelési-oktatási, szociális területről, kulturális központról, könyvtárról, színházakról, vagy éppen múzeumról.

– Az EKVI számos önkormányzati ingatlan vagyonkezelője is. Intézményünkre egyaránt számíthatunk a nagyobb lélegzetvételű, tervszerű felújítások és a napi szintű karbantartási feladatok során is – hangsúlyozta a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában