eger

2019.10.02. 13:20

A Városvédők több játszóteret szeretnének a Lajosvárosba

Céljuk, hogy a várost az emberek irányítsák és ne csak fentről döntsenek.

G. Zs.

– Rengeteg megoldandó feladat van, a körzetet járva a lakosok elmondták a problémákat – kezdte szerdai sajtótájékoztatóját Burom Zsuzsanna, az Egri Városvédők Egyesületének képviselőjelöltje.

Úgy látja, a 3. választókerülethez tartozó utcák legnagyobb problémája a játszóterek hiánya vagy azok nem megfelelő állapota, kiemelte a Pozsonyi utcát, ahol rengeteg gyermek él. Véleménye szerint jobban az emberre koncentrálva kellene a problémákat megoldani. Az Egri Városvédők Egyesülete a lakosok véleményét kérné ki minden megvalósítandó munkákhoz. Céljuk, hogy a várost az emberek irányítsák és ne csak fentről döntsenek.

Pócs Alfréd, az Egri Városvédők Egyesületének polgármesterjelölt hangsúlyozta, egyetlen párthoz sem tartoznak, épp ezért civilként gondolkodnak és az emberekkel keresik a kapcsolatot, nem föntről várják az utasításokat, hogy mit tegyenek. A civil érdek arra kényszeríti őket, hogy a civileket és ne a hatalmat szolgálják – zárta a sajtótájékoztatót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában