időjárás

2019.10.21. 19:08

Az egész héten kitart a vénasszonyok nyara

Továbbra is meleg nappalokra és estékre kell számítani.

HEOL

Az idokep.hu előrejelzése szerint kedden, sőt a hét többi napján is folytatódik a vénasszonyok nyara.

Mint írják, kedden napos, csapadékmentes, nyugodt őszi idő várható. A légmozgás országszerte gyenge marad, így a hajnalra képződő pára, köd északnyugaton helyenként napközben is tartósan megmaradhat. Itt kevéssel 20 fok alatt, máshol 21 és 27 fok között is alakulhat a hőmérséklet.

Szerdán sok napsütésre számíthatunk, felhők alig lesznek az égen. Reggelre viszont ismét sokfelé képződhet pára, köd, mely helyenként tartósabban megmaradhat. Északnyugaton élénk lehet a délies szél. A legmagasabb hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul, de a ködös tájakon 20 fok alatti maximumokra van kilátás.

Az előrejelzés szerint csütörtökön és pénteken is kitart a vénasszonyok nyara meleg, napos idővel. Északnyugaton megélénkülhet a délies szél. Reggelre több helyen pára, köd képződhet, amely néhol napközben sem oszlik fel. Ezeken a tájakon 20 fok alatt maradnak a maximumok, máshol 21-26 fok valószínű.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában