sajtótájékoztató

2019.10.02. 16:56

Gulyás Gergely: Eger komoly fejlődésen ment át

Az elmúlt öt évben közel 40 milliárd forintnyi kormányzati forrás érkezett Egerbe.

M. H.

Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán a Polgárok Házában tartott tájékoztatón kifejtette, Egerben fontos fejlesztéseket hajtottak végre az utóbbi években. Reméli, a választópolgárok voksainak köszönhetően Habis László folytathatja munkáját.

– Habis Lászlót ajánlom a polgármesteri székbe, Juhász Attila Simont a megyei közgyűlés elnökének – jelentette ki Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter. Úgy fogalmazott, hogy mindkét említett vezetőnek világos tervei vannak az elkövetkező évekre.

– Komoly előrelépések tapasztalhatóak a városban és a környékén. Ne feledjük, hogy jövő nyárra elkészül az M25-ös gyorsforgalmi út – hangsúlyozta.

Habis László a tájékoztatón elmondta, az elmúlt öt évben közel 40 milliárd forintnyi kormányzati forrás érkezett Egerbe, s szavai szerint, ha az M25-ös út építését is hozzáadjuk, ez az összeg már több mint 100 milliárd forint.

– Ilyen fejlesztési lehetőséget a város még soha nem kapott – tette hozzá.

Juhász Attila Simon, a megyei közgyűlés elnökjelöltje kifejtette, a megyét sem hagyta magára a kabinet, a legkisebb települések is részesültek kormányzati támogatásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában