előzetes

2019.10.25. 17:28

Szombaton lesz a szarvaskői csipkebogyóünnep

A résztvevők különböző előadásokat is meghallgathatnak majd.

Finom étkeket is kóstolhatunk a fesztiválon Fotó: Márkus Attila/Heves Megyei Hírlap

Sok színes esemény, turisztikai és hagyományőrző programok gazdag kínálata, barátságos vendéglátás – ezt kínálja az idei Csipkebogyó Fesztivál, amelyet szombaton rendeznek meg a községben. Az eseményre látogató érdeklődők találkozhatnak az ízletes csipkelekvárt főző asszonyokkal, akik bemutatják e különleges foglalatosság rejtelmeit.

Finom étkeket is kóstolhatunk a fesztiválon Fotó: Márkus Attila/Heves Megyei Hírlap

Az egész napon át tartó rendezvényen mindemellett több zenekar is fellép majd, de a résztvevők különböző előadásokat is meghallgathatnak majd.

Az írók sátrában a köteteit dedikálja Mester Györgyi, Bakacsi Ernő, dr. Ködöböcz Gábor és Kárpáti János. A túrázást kedvelőknek biztosítanak izgalmas útvonalat, emellett lesz még kvízjáték, többféle kézműves-foglalkozás, csipkebogyójárat, helyi és környékbeli kistermelők bemutatója, s népművészeti vásár. A gyermekeknek régi, hagyományos játékokkal, mesekerttel és pónilovaglással kedveskednek a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában