választások után

2019.10.21. 13:44

Tizenhét képviselő is átvehette megbízólevelét Egerben

Megkapták megbízólevelüket a városháza dísztermében a Helyi Választási Bizottság elnökétől, dr. Holtzer Olivértől az október 13-án megválasztott egri önkormányzati képviselők, valamint Mirkóczki Ádám polgármester hétfőn.

M. H.

Mirkóczki Ádám (balra), Eger új polgármestere is átvette megbízólevelét

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

A szavazatok összesítése után kilenc, Egységben a Városért Egyesület színeiben indult képviselő, Császár Zoltán, Komlósi Csaba, Sós Tamás, Farkas Attila, Berecz Mátyás, Keresztes Zoltán, Mirkóczki Zita, Minczér Gábor és Földvári Győző kezdheti meg a munkáját.

Mirkóczki Ádám (balra), Eger új polgármestere is átvette megbízólevelét
Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Rajtuk kívül Kovács-Csatlós Tamás, Juhász Ádám, Oroján Sándor, Bódi Zsolt, s Orosz Lászlóné a Fidesz-KDNP, dr. Pápai Ákos, a Mi Hazánk, míg dr. Pócs Alfréd, az Egri Városvédők Egyesület képviseletében került be a grémiumba. Mint kiderült, Martonné Adler Ildikó (Fidesz-KDNP), korábbi alpolgármester nem vette át a mandátumát, melyet a kompenzációs listának köszönhetően szerzett meg, helyette várhatóan Lombeczki Gábor (Fidesz-KDNP) dolgozik majd. A tervek szerint az alakuló közgyűlés október 29-én, kedden lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában