számadás

2019.11.12. 16:41

Értékelte munkáját az Egységben a Városért képviselőcsoport

Az elmúlt hetekben végzett munkáját értékelte az Egységben a Városért Egyesület, és megfogalmazta a további tennivalókat.

S. S.

Közleményük szerint a nyugdíjasoknak a korábbi vezetés által megígért ötezer forintos támogatást mindenki, aki megigényelte karácsonyig, kézhez kapja. Az egyórás ingyenes parkolás bevezetéséért jelenleg is tart a konstrukció technikai feltételeinek kialakítása.

Az elektronikus népszavazási rendszer élesítése akkor történhet meg, ha egy jogilag megalapozott, informatikailag pedig az anonimitást, a személyes adatok védelmét garantáló szisztéma áll rendelkezésre. Jégpálya létrehozására a szükséges munkák elkezdődtek, december 6-án megnyílhat. Az európai uniós projektek folytatódnak: minden elindult, már megnyert pályázat, beruházás tovább zajlik.

Megkezdődött a beígért teljes körű átvilágítás Mirkóczki Ádám polgármester vezetésével. Megfogalmazásuk szerint elzárták a propagandára fordított közpénzcsapokat is. A jövőben a polgármester rendszeres sajtótájékoztatót tart Egerinfó néven.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában