Helyi közélet

2019.11.28. 14:46

Nemzetközi elismerés a nyelvpedagógia műhelynek

Európai Nyelvi Díjban részesült az Eszterházy Károly Egyetem Anglisztika és Amerikanisztika Intézetén működő Nyelvpedagógia Műhely.

M. H.

Majorosné Kovács Györgyi adjunktus elmondta, az Európai Nyelvi Díj az Európai Bizottság által indított kezdeményezés, melynek célja, hogy hivatalos elismerésben részesítse az idegen nyelvek tanítása terén megvalósuló, példaértékűnek minősülő és innovatív programokat, folyamatokat az oktatás és képzés bármely szintjén.

A jelenleg 12 középiskolában működő, félévente több mint négyszáz középiskolás diákot és 30 angoltanári pályára készülő egyetemi hallgatót, 22 középiskolai mentortanárt bevonó, projektalapú 'Discover Your English Voice – Hallasd a hangod angolul!' című nyelvi programot az Eszterházy Károly Egyetem Anglisztika és Amerikanisztika Intézet Nyelvpedagógia Műhelye dolgozta ki. A Műhely egyértelmű szellemi terméke az a tananyagcsomag, amely a középiskolákban a tanórán kívüli foglalkozásokhoz ad tartalmi alapot. Ez külön alprogramokból épül fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában