kápolna

2019.12.06. 16:44

A Macskaárvaház cicáihoz is ellátogatott a Télapó

A finom falatokat szó szerint Angyal küldte a kápolnai árva cicáknak.

HEOL

Idén a Macskaárvaház mentett cicáit is meglátogatta a Mikulás, de ezúttal krampuszok nélkül érkezett. Csoki Mikulások helyett pedig csupa jó minőségű macskaeledelt és macskaalmot kaptak ajándékba, meg persze sok-sok szeretetet és simogatást, amiben a legnagyobb hiányt szenvednek a szerető gazdi nélkül élő állatok.

Mikulás a Macskaárvaházban Beküldött fotó

Külön érdekesség, hogy a finom falatokat szó szerint Angyal küldte a kápolnai árva cicáknak: mint azt a település alpolgármesterétől, Szalóki Pétertől – aki egyben az alapítvány önkéntese is – megtudtuk, éppen Mikulás napján érkezett meg a világhírű olasz zenetörténész, a Magyarországon élő Giuglio D'Angelo, vagyis magyarra fordítva: Angyal Gyula professzor adománya.

Kápolna alpolgármesterét hosszan kérlelték, hogy árulja el, kit takart a hosszú fehér szakáll, és végül beadta a derekát: elmondta, hogy a térség egyik legnépszerűbb és legprofibb Mikulását, Blahó László kompolti önkormányzati képviselőt, megyei polgárőrparancsnok helyettest takarta a Télapó jelmeze az eseményen.

Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában