Ajándékozás

2019.12.23. 15:59

Az egri börtön dolgozói adományoztak a gyógyítóknak

Adománnyal érkeztek a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet sürgősségi osztályára hétfőn.

G. Zs.

Fotó: Huszar Mark

Simon Tamás bv. őrnagytól megtudtuk, több éves együttműködésre tekint vissza a kórház és az egri börtön, számos alkalommal segítettek a gyógyintézmény területén, virágot és fákat is ültettek. Most pedig, a személyi állomány kezdeményezésére, a saját keresetükből gyűjtötték össze az adományt, melyből a kórházzal egyeztetve faliórákat és étkészletet vásároltak az osztály számára. Meglepetésként pedig egy elektromos grillsütőt kaptak a sürgősségin dolgozó orvosok és ápolók.

Új órákat kapott az egri sürgősségi osztály Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A karácsonyi ajándékokról Balla Mónika osztályvezető főnővér elmondta, nagyon örülnek az óráknak, amelyeket az ambulanciákon és a sokktalanítókban helyeznek majd el, olyan helyre, ahonnan minden oldalról jól látják majd. Ez azért is fontos, hogy az újraélesztések alkalmával könnyebben tudják rögzíteni az időpontokat. Az átadó után már el is kezdték keresni az órák pontos helyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában