Közlekedés

2019.12.24. 07:00

Így buszozhatnak az ünnepek alatt Heves megyében

Egyes településeken a helyi járatok az általános közlekedési rendtől eltérően is közlekedhetnek.

B. K.

Télidőben nem könnyű az ingázók élete, a járatokon néha fáznak is

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Az év végi ünnepek és a téli tanítási szünet idején az autóbuszok a megszokottól eltérően járnak. Szenteste, karácsonykor, szilveszterkor és az újév napján a Volán több járata nem közlekedik. Aki teheti, tájékozódjon és tervezze meg utazását előre a www.menetrendek.hu oldalon, amely rendszeresen frissül.

A mai nap szabadnapnak minősül, így a szenteste idején érvényes közlekedési rend van érvényben. December 25-26. munkaszüneti nap lesz, december 27-28-án a szabadnapokra vonatkozó menetrend érvényes.

Január 1-je kivételével – amely ugyancsak munkaszüneti nap – január 6-ig vegyük figyelembe, hogy a tanítási napokon közlekedő járatok a téli szünet miatt kimaradhatnak.

Egyes településeken a helyi járatok az általános közlekedési rendtől eltérően is közlekedhetnek. Egerben például december 20-ától 2020. január 6-áig a karácsonyi, szilveszteri és az újévi ünnepek, valamint a téli szünet körüli napokon az autóbuszjáratok a megszokottól eltérően járnak. Ma a helyi autóbuszjáratok este hatig közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában