tájékoztatás

2019.12.19. 16:25

Szavazzon ön is kedvenc egri sportszervezetére!

Ezúttal az egriek dönthetnek arról, mely sportszervezet kapjon elismerést.

HEOL

Jövő év elején rendezi meg az Egri Városi Sportiskola (EVSI) az Év Sportolója díjátadó gálát. A rangos esemény – amellett, hogy jó hangulatban biztosít lehetőséget a találkozásra, értékelésre – egyúttal a legjobbak elismeréséről is szól. Egy sportújságírókból, az EVSI és az önkormányzat delegáltjából álló szakmai grémium a közelmúltban határozott a díjazottak köréről, ám ezúttal a sportszerető egrieket is szeretnék bevonni döntéshozatalba. Arról, ugyanis hogy melyik sportszervezet kapjon elismerést, a közönség dönthet – tájékoztatta portálunkat hétfőn Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala.

A sport.eger.hu weboldalon január 10-éig 32 klub, egyesület, szakosztály közül választhatja ki bárki a neki legkedvesebbet. A paletta színes, ahogyan a város sportélete is, s tudjuk, nem könnyű dönteni, mégis azt kérjük, tekintsenek vissza az elmúlt esztendőre, idézzék fel a legemlékezetesebb pillanatokat, s voksoljanak a kedvencükre! Döntsék el a szurkolók, mely szervezet érdemes leginkább az elismerésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában