2020-as év

2020.01.08. 13:45

Megkérdeztük, milyen évet várnak az ismert megyebeliek

Az új esztendő első napjai legtöbbünk számára a fogadkozásról, arról szólnak, mit teszünk másképp, mit teszünk jobban 2020-ban. Egy biztos, a Heol által megkérdezettek derűlátóak.

Heol

Csak úgy sugárzik az optimizmus a szerkesztőségünk által megkérdezettek terveiből. Ha hihetünk nekik, s valóra válnak az elképzeléseik, céljaik, kívánságaik, akkor jó év lesz az épp csak elkezdődött esztendő. Valljuk be, jobb érzés azt olvasni, hogy a többség bátran néz előre, a jót reméli, s csak a szükséges mértékben tekintget visszafelé.

Ki izgalmas szakmai kihívások elé néz, ki utazást tervez, de a legtöbben szakterületükön szeretnének nagyot álmodni 2020-ban. Az is szívet melengető, hogy többen nem csak saját elképzeléseik megvalósulásáért szurkolnak, környezetükre is gondolnak.

Szerkesztőségünk nevében azt kívánjuk, valamennyiüknek legyen ereje, kitartása véghez vinni, amit eltervezett! S reméljük, az év végén majd ismét olvasóinkkal készíthetünk mérleget, együtt tekinthetünk vissza egy sikeres esztendőre!

Rostás Bea Piros

Rostás Bea Piros szobrászművész:

– Évkezdés Kínában, folytatás Ukrajnában, vár bennünket Csehország, Litvánia, Taivan és a mi egri tanítványaink. Reméljük, lesz mindenre időnk. Jó lenne mégegy „test” a családba, hogy legyen kit kijelölni asszisztensnek.

Andreja Jovic

Andreja Jovic grafikusművész, illusztrátor:

– Az előző év tele volt inspirációval, és arról szólt, hogy megalapozzuk az egri életünket. Erre az évre azt kívánom, hogy megvalósítsuk az álmainkat kicsitől az egészen nagyig.

Gulyás László

Gulyás László zeneiskola-igazgató:

– Igazán inspirál az a munka, amit a zeneiskola vezetőjeként végzek, ezért az új évben is ezt tekintem az egyik legfontosabb feladatomnak. Szeretnék minél több igényes kulturális programra eljutni, akár az országhatáron túlra is.

Vincze Bálint

Vincze Bálint, váraszói citerazenekar:

– Bízunk benne hogy idén is sikerül elérni hasonló sikereket, mint tavaly. Büszkék vagyunk a fiatalokra. Jó irányba halad az utánpótlás-generáció, megvan ami kell: az akarat, a lendület és a citera iránti szeretet.

Kovács István János

Kovács István János, vadászkamarai titkár:

– Szeretnénk folytatni azt a munkát, mellyel szélesebb körben megismertetjük a vadgazdálkodást és a vadászati kultúránkat. Az „Ismerd meg a

vadászokat!” kiemelt kamarai programmal az ifjúságot célozzuk.

Bocz Tamás

Bocz Tamás, világbajnok erőemelő:

– A HQ4 Fitness és Powerlifting Team vezetőjeként idén szeretném tovább népszerűsíteni az erőemelő sportágat. Igyekszem példát mutatni, idén Írországban, az ABS Pro pénzdíjas versenyen 970 kilós összteljesítményre készülök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában