Egri Civil Kerekasztal

2020.02.25. 18:51

Az egri polgároknak segítenek a civilek

Az Egri Civil Kerekasztal tevékenységét mutatták be, s beszámoltak az Eger Városi Civil Alap előző évi felhasználásáról is. 

Sz. M. L.

– Munkánk legnagyobb értéke, hogy sok egri polgárnak tudunk segíteni. Képviseljük azokat, akik önmagukat megfelelően nem képesek – hangsúlyozta beszédében Radics Istvánné, a múlt év Pro Agria díjazottja az Egri Városi Civil Fórumon kedden a városházán.

– Az előző év értékelésén felül újabb esztendő ­céljait is kitűzhetjük. Köszönöm, hogy ismét ilyen nagy számban jelentek meg, s részt kívánnak venni a közös munkában, amely Eger város életét színesebbé és élhetőbbé teszi – mondta köszöntőjében Farkasné Juhász Margit levezető elnök.

Minczér Gábor alpolgármester a városvezetés nevében támogatásukról és együttműködésükről biztosította az egybegyűlteket. Mirkóczki Ádám polgármester nem lehetett jelen az eseményen, a szavait az alpolgármester adta át. Kiemelte, hogy tavaly 56 szervezet 81 programjának megvalósítását támogatta az önkormányzat.

Ezután az Egri Civil Kerekasztal tevékenységét mutatták be, s beszámoltak az Eger Városi Civil Alap előző évi felhasználásáról is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában