elismerés

2020.02.11. 19:53

Díjat kapott az egri Sanatmetal hasznos eszköze

Újabb rangos elismerést nyert el az egri székhelyű Sanatmetal Kft. szívdiagnosztikai eszköze, a WIWE mobil EKG-készülék fődíjas lett a Minőség-Innováció 2019 nemzetközi pályázaton, kis- és középvállalatok kategóriában, Üzleti innováció címen.

M. H.

A díjat február 5-én adták át Izraelben, Tel-Avivban. A fődíjat Pajtók Marina, a Sanatmetal Kft. diagnosztikai divíziójának vezetője vette át a nemzetközi zsűritől.

Az eszköz korábban a pályázat hazai fordulójában is első helyezést ért el, így jutott a nemzetközi döntőbe. A készüléket, amely a stroke, illetve a hirtelen szívmegállás kockázatára hívja fel a figyelmet, már több mint húsz országban forgalmazzák. A Minőség-Innováció pályázatot 2007-ben indította el a finn államelnök azzal a céllal, hogy elismerjék a versenyképességet növelő, vevőorientált minőségfejlesztést eredményező innovációkat.

A kétfordulós pályázaton hazánk mellett tizenhat ország innovációi mérettetnek meg évről évre, tavaly a részt vevő országok összesen 508 terméket delegáltak a pályázatra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában