felújítás

2020.04.23. 09:52

Az egri Sas út felújítása miatt egyirányú lett az Ady Endre és a Puky Miklós utca közötti szakasz

Egerben a Sas út felújításának munkálatait folytatják. Az Ady Endre és Puky Miklós utca közötti szakaszt április 21-től egyirányúsították.

Heol

Folyamatosan dolgoznak a Sas úton

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a munkálatok miatt útpályaszűkítést és forgalomelterelést vezetnek be, ezért a Sas út Puky Miklós és Ady Endre utca közötti, mintegy 140 méteres szakasza április 21-étől várhatóan nyár közepéig egy irányban járható, csak a Kistályai út felé lehet majd közlekedni. Ezzel együtt az Andornaktálya felől érkező forgalmat elterelik.

A kivitelező táblákkal jelzi a megváltozott forgalmi rendet. A munkálatok idejére az érintett szakaszon 30 kilométer/órás sebességkorlátozás és előzési tilalom lesz érvényben.

Mint azt megírtuk, 2019-ben indult el Eger egyik legfontosabb összekötőútjának, a Sas útnak a felújítása. A rekonstrukció mintegy 800 méteres szakaszt érint, melyen kerékpárút is épül, becsatlakozva az észak-déli hálózatba.

Borítókép: Munkálatok a Sas úton 2019-ben. Fotó:Berán Dániel /Heves Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában