szavazási eredmény

2020.04.20. 11:15

Olvasóink többsége örülne, ha a Gyöngyös lehetőséget kapna a nemzetközi kupaszereplésre

Legutóbbi szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, olvasóink örülnének-e annak, ha a Gyöngyös lehetőséget kapna a nemzetközi kupaszereplésre.

Heol

A válaszadók többsége, 50 százaléka nyilatkozott úgy, hogy örülnének annak, ha a Gyöngyös lehetőséget kapna a nemzetközi kupaszereplésre, hiszen nagyon megérdemlik. A szavazók 33 százaléka véli úgy, hogy a helyükben inkább elengedné a szereplést, 17 százalék szerint pedig ez nem is lehet kérdés, örülne a Gyöngyös szereplésének.

[eweb-voting id="2358660"]

Ahogy arról korábban beszámoltunk: a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöksége egyhangú döntéssel úgy határozott, hogy amennyiben a hazai és a nemzetközi szövetség is jóváhagyja, elindul az EHF-kupa nemzetközi mezőnyében.

– Számos körülményt kellett mérlegelnünk a nemzetközi szereplés kapcsán, mert bár az év eleje óta erre készülünk, a koronavírus-járvány gazdasági hatásai miatt körültekintően kellett eljárnunk a komoly anyagi hozzájárulást is igénylő EHF-kupa szerepléssel kapcsolatosan – mondta Nagy Attila, a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke. Végül a névadó szponzorainkkal történt egyeztetést követően az elnökség úgy határozott, elvállalja a kupaindulást, természetesen csak abban az esetben, ha a hazai és a nemzetközi szövetség is jóváhagyja ezt.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös a gyöngyösi kézilabdázás történetének legeredményesebb szezonját futotta, amíg a koronavírus-járvány azt félbe nem szakította. A jövő évi keret kialakítása gyakorlatilag befejeződött, a gyöngyösi alakulat összetétele szinte változatlan marad a következő bajnoki idényben, így minden remény megvan rá, hogy Konkoly Csaba vezetőedző legénysége a 2020/2021-es bajnoki szezonban is megőrzi a jó formáját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában