erőfeszítések

2020.05.14. 13:00

Az Apollo gumiabroncsokkal támogatja a frontvonalban dolgozók munkáját

A gyöngyöshalászi gyár a gyöngyösi mentőállomás, az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) valamint az egri és a salgótarjáni területi szervezet gépjárműveire is adományozott gumiabroncsokat.

M. H.

A cég nem először adományoz a mentősöknek, ezzel segítve mindennapos munkájukat

Fotó: beküldött

Az ­Apollo Tyres gyöngyöshalászi gyára a kezdetektől fogva hisz a társadalmi felelősségvállalás fontosságában. A vállalat ezúttal a koronavírus-járvány elleni küzdelem frontvonalában dolgozó mentősök és az Országos Vérellátó Szolgálat kollégáinak munkáját támogatta adományával összesen hat szett gumiabronccsal – közölték közleményben.

– Nagyon fontosnak tartjuk támogatni a koronavírus-járvány megfékezésére irányuló erőfeszítéseket, így a kollégáink biztonsága érdekében tett óvintézkedések bevezetése mellett a környező egészségügyi intézmények munkáját is szerettük volna segíteni. Ennek eredményeképp a múlt héten a gyöngyösi mentőállomás, valamint az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) vehette át a vállalatunk által felajánlott gumiabroncsokat – mondta el Muczán Krisztina, a vállalat HR-igazgatója.

A cég nem először adományoz a mentősöknek, ezzel segítve mindennapos munkájukat / Fotó: beküldött

Az adománynak köszönhetően a gyöngyösi mentőállomás négy járművére kerülhettek új gumiabroncsok, az egri és a salgótarjáni területi szervezet gépjárművei pedig egy-egy nyári szettel gazdagodtak. A cég a gyöngyösi mentőállomásnak ezt megelőzően is adományozott abroncsokat.

Korábban a vállalat önkénteseiből álló csapat festéssel segítette a gyöngyösi Bugát Pál Kórház felújítását, majd egy játszószoba kialakításával is támogatták az intézményt. A gyárban ezenkívül évente négyszer szerveznek véradást, a cég dolgozói ezzel nagyjából 700 beteget segítenek hozzá a gyógyuláshoz évente.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában