cégek

2020.05.13. 20:49

Nincs még döntés az EVAT-os cégekről

Hamarosan eldőlhet, hogy az EVAT Zrt.-hez tartozó cégek élén kik töltik majd be az ügyvezetői poziciókat.

G. Zs.

Hamarosan eldőlhet, hogy az EVAT Zrt.-hez tartozó cégek élén kik töltik majd be az ügyvezetői poziciókat. Mint ismeretes, január 30-án az egri közgyűlés megszavazta, hogy a jövőben az EVAT Zrt. igazgatótanácsa dönt majd az ügyvezetők személyéről. Március elején ennek megfelelően három ügyvezetői pozíció betöltésére írt ki pályázatot a társaság, az Agria-Humán Közhasznú Nonprofit Kft., az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és az Egri TISZK Térségi Integrált Szakképző Központ Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetői feladatainak ellátására vonatkozó pályázati felhívásokat érvénytelenítették.

Az érvénytelenítéssel párhuzamosan április 21-én megjelentek az új pályázatok. Az Agria-Humán Közhasznú Nonprofit Kft., az Agria Film Kft., Városgondozás Eger Kft., az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., az Eger Termál Kft., az Arnaut pasa fürdője Kft., a Média Eger Nonprofit Közhasznú Kft. és az Egri TISZK Nonprofit Kft. és az EVAT Zrt. élére egységesen május 4-ig várták az önéletrajzokat, a kiírás alapján pedig május 8-án döntöttek volna vezetők személyéről, akik már tegnaptól betölthetnék az adott poziciókat.

Ezért az EVAT Zrt.-t már pénteken megkerestük, hogy tájékoztassanak a fejleményekről, kiderült azonban, hogy az igazgatótanács még nem szavazott, így fejleményekről sem tudnak beszámolni. Azt azonban elmondták, hogy előkészületben van az írásbeli szavazásra az anyag, döntés azonban még nem született.

Címkék#cégek#EVAT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában