Elismerés

2020.06.24. 13:38

Nívódíjakat osztott az egri hallgatói önkormányzat

Megtartotta soron következő küldöttgyűlését az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Önkormányzata (EHÖK), melyen összesen hét hallgató és nem oktató dolgozó vehette át kiemelkedő munkája elismeréseként az EHÖK Nívódíját.

M.H.

Az eseményen elsőként dr. Kőfalusi Esztert szólította színpadra Zaja Barbara, az EHÖK elnöke. A rektori-kancellári hivatal korábbi vezetője számos ügyben segítette a hallgatói önkormányzat munkáját – adta hírül az egyetem honlapján.

Fehérvári Péter az egyetem jogelőd intézményében végezte tanulmányait. A Főiskolai Hallgatói Önkormányzat utolsó két ciklusában először kulturális elnökhelyettesként tevékenykedett. Nívódíjat kapott Szaszkó Éva is, aki hosszú évek óta dolgozik a Jászberényi Campus Tanulmányi Osztályán.

Díjazott lett még Aranyosiné Muszbek Irén Tünde intézeti ügyintéző, Girhiny Krisztina, a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson tevékenykedő Végh Ildikó valamint Tóth Ádám is, aki az egyetemi évei első napjától kezdve segítette az intézmény s a hallgatói önkormányzat munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában