jótékonyság

2020.07.28. 11:44

Ismét jótékony célra gyűjtenek Egerben

A Rotary Club Eger szervezésében újra vízre eresztik a gumikacsákat a jó ügyért.

G. Zs.

Beterelték a szervezők a célba a megadott távot úszott kacsákat

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

A Rotary Club Eger másodjára is megrendezi a Patak Parti Kacsa Partit. A tavalyi sikeres adománygyűjtésen felbuzdulva ismét több ezer műanyag kacsa lepheti el az Eger-patakot augusztus 20-án délután kettő órától. Mint megírtuk, az egri Epreskert úti óvoda nagy álma teljesülhetett tavaly, ugyanis a Rotary Club Eger sikeres adománygyűjtő kacsaúsztatást rendezett augusztus ­20-án, ahol két és fél millió forint gyűlt össze a nemes célra.

Az adományok teljes összegét az egri Kertész úti Óvodában sószoba létesítésére fordítja a szervező – tájékoztatott Kürthy Béla, az Egri Rotary Club elnöke. Az első harminc helyre beúszó kacsa örökbefogadóit köszönőajándékban részesítik. Minden adakozó, aki legalább ötszáz forintot adományoz, egy köszönő kacsajegyet kap, melyen egy egyedi szám szerepel 0001 és 3000 között. A kacsajegyek megvásárlására már van lehetőség, a Rotary Club Facebook-oldalán megtekinthetők a helyszínek és az időpontok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában