kiadvány

2020.10.01. 14:35

Bemutatták a Heves megyei Nők Fókuszban magazint

Csütörtök délelőtt mutatták be a Nők Fókuszban Heves Megye 2020 című magazint, mely a Heol.hu és a Heves Megyei Hírlap kiadója, valamint a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködése nyomán jött létre.

Sz. M. L.

Fotó: Daniel Beran

A nők társadalmi, közéleti és gazdasági szerepvállalását, a tudományban, üzleti életben, művészetben és a politikában tevékenykedő nőkön keresztül mutatja be a kiadvány.

 

A programon köszöntőt mondott Katrics Krisztina a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kézműipari alelnöke, dr. Tóth Andrea, a Heves Megyei Hírlap megyei értékesítési vezetője, valamint előadást tartott Dósa Csilla festőművész, díszlettervező, és az iparkamaránál futó Nők a 21. században képzés oktatója. A közös kiadványában huszonkét sikeres hölgy számol be hivatásáról, pályafutásáról, a munka- magánélet egyensúlyának megteremtéséről és arról, hogy női vezetőként, hogyan tud érvényesülni. A résztvevők között akadnak polgármesterek, gazdasági szereplők, egészségügyi szakemberek, vállalkozók. Közös bennük, hogy mindannyian sikeresek abban amit csinálnak.

https://issuu.com/heolszerk/docs/2020n_kfkuszbanheves

További részletek a Heves Megyei Hírlap október 2-i számának 3-as oldalán olvashatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában