HORGÁSZOK, KAPÁS VAN!

2020.10.08. 17:03

Elstartolt játékunk októberi fordulója! Legyen Öné a hónap fogása!

A hónap fogása versenyünkön a megye horgászaitól várunk fotókat és sztorikat – havonta értékes nyereményekért.

Heol

Forrás: Shutterstock

Július 17-én induló versenyünkön a megye horgászaitól várunk szép fotókat és izgalmas sztorikat – cserébe havonta értékes nyereményeket nyerhetnek játékunk résztvevői a Heves Megyei Hírlap és a Heol.hu jóvoltából. Bármennyire is magányos és csendes sportnak tartják a horgászatot, a nagy fogásokat remek dolog megosztani, a jó pecás sztoriknak hangot adni pedig az egyik legjobb közösségi időtöltés.

Ajándék jár a legtöbbeket lenyűgöző fogásokért

Mindezt a játékot természetesen nem tét nélkül hirdettük meg. Olvasóink szavazatai alapján ugyanis októberben is jutalmazzuk a hónap fogásait. A három legnépszerűbb képért ezúttal is ötezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voksot kapó versenyző pedig egy darab 20 literes Quechua hűtőtáskával lesz gazdagabb.

Mit kell tenned?

  • Töltse fel az alábbi űrlapon a legnagyobb, legszebb, legritkább hal fotóját. Fontos, hogy a képen Ön is szerepeljen a hal mellett (legalább részben).
  • Ha van a képhez története, azt is írja meg az űrlap megfelelő mezőjében. Egy jó történettel akár napilapunkban vagy hírportálunkon is szerepelhetsz.
  • Fogadja el a játékszabályzatot, és adatvédelmi tájékoztatónkat.
  • Kérje meg a barátait, hogy szavazzanak az Ön nagy fogásodra.
  • Gyűjtsön minél több szavazatot, hogy Öné legyen a hónap fogása, és megnyerhesse ajándékaink egyikét.
  • Kérjük tehát, hogy írják meg leginkább érdekfeszítő történeteiket. A legjobb sztorikat és mesélőiket külön is be tudjuk mutatni havonta megjelenő horgászoldalunkon.

    Október 8-tól keressék fel a heol.hu/ahonapfogasa oldalunkat, ahol olvasóinkkal együtt izgatottan várjuk az érkező képeket és szöveges beszámolókat.

    A megmérettetés harmadik, szeptemberi fordulója egyébként október 7-én, délben lezárult. A nyertesekről további részletek ITT olvashatóak.

    A tematikus horgászoldal természetesen nem előzmények nélküli a lapunkon. Közel három éve már, hogy rendszeresen, havi egy-két alkalommal megjelenik a Heves Megyei Hírlapban a Horgász-Vadász tematikus oldal, melynek írásait a Heol.hu-n is közlünk.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában