jutalom

2020.12.09. 10:50

Új díszpolgárt köszöntöttek Erdőkövesden

A napokban kisebb, bensőséges ünnep keretében adták át az idei díszpolgári címet Szekeres Jánosné Gizellának önzetlen, odaadó munkáját jutalmazva Erdőkövesden.

B. K.

Szűk körben, bensőséges ünnepen adta át a díjat Szekeres Jánosnénak Halla István polgármester

Forrás: beküldött

Az önkormányzat képviselő-testülete egyhangúlag szavazta meg a cím odaítélését – tudtuk meg Halla István polgármestertől.

Gizella éveken át sokat tett a falu értékeinek megőrzésében, minden helyi program szervezésében részt vállalt, a fiatalabbakat táncolni, énekelni tanította, gyönyörű ruhákat varrt számukra fellépéseikre. A 2006-ban megalakult nyugdíjasklub tagjaként aktívan részt vett az énekkar szervezésében.

Szűk körben, bensőséges ünnepen adta át a díjat Szekeres Jánosnénak Halla István polgármester
Fotó: beküldött

Felbecsülhetetlen segítséget nyújtott az idén megnyílt erdőkövesdi tájház autentikus berendezésében. Ötleteivel, kétkezi munkával, esetenként pénzzel támogatta az ügyet, amely minden erdőkövesdinek évek óta szívügye.

Az ünnepségen – amelyen a falu lakói nevében kívántak neki örömteli napokat – a képviselők, családja jelenlétében vehette át a megtisztelő címet, s az ezzel járó tárgyjutalmat és virágcsokrot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában